黃易群俠傳M脫機外掛應用程式黃易神行

[分享] 騙人買外掛名單..(真人真事)

yipmic45 發表於 2011-12-3 21:17:37 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |
版主叫:''赤天使po''(你唔信我ge,你可以自己試下,到最後佢冇俾個掛你,你唔好責怪我!!)
佢話自己係1個中間人,boss係大陸wo!!
我係12月2日俾左225e佢ge買家!!(買左2個,時間1個月)
(當然我係俾佢騙才向大家講呢個人ge惡行)
請大家千萬不要相信佢(後果自負)

佢騙人私程序:
1.一開始同你扮friend,開始叫你下訂同叫多d朋友買(佢會話巨商價不定,早點落訂就不用額外出錢)
2.下訂時:佢會開個notepad檔俾你填寫資料..
3.交易果日:當你俾佢1筆易金後,佢會即封你msn(你可以試下加佢同佢講我知到哂你d醜事,我會周圍同人講,看看他會如何?
不用說他即刻封了你msn!!!!!!!!)
我打咁多字就係唔想大家被佢騙..
當然你可以唔信我..
但我講ge野全部屬實!!
大家聰明點吧!!

順帶1提:佢發個帖大家有冇留意有閱讀權限255,如果有人早十幾分鐘睇個佢ge帖既,就知道咩事!!
發泄完畢!!!
收藏收藏 分享分享 讚 幹 分享分享 FB分享

作弊程式 當前離線
熱心
56 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
2 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
作弊程式 2012-4-2 15:00:36
幸好你提我地==
唔係又比昆狗昆多次

mmoomoon 當前離線
熱心
5 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
0 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
mmoomoon 2012-4-3 13:57:38
我都試過..
比左錢佢佢就sd個唔知咩檔比我
話係外掛檔
但係開個時又要我關放毒又要我放入c drive..又要我重新開機
如果有毒我咪死=.=

btw..樓主而家收到外掛未?可唔可以分享下?

love462233 當前離線
熱心
79 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
679 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
love462233 2012-4-21 07:34:24
如果想要掛可以搵我, 但要收錢,絕對用到,有片教你用,
有意既加我MSN,  lam_368            @ hotmail        .com
買1次永久使用,掛一更新, 即時sd俾你,唔駛再煩又要俾錢買過,

kalong1108 當前離線
熱心
41 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
18 幣
聯合幣
31 枚
幸運鑽