黃易群俠傳M脫機外掛應用程式黃易神行

[討論] 請問有邊個同意禁多人發放假封包and假外掛出黎?

candy10100 發表於 2011-11-2 15:35:06 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |
有邊個同意發放假封包同發放假外掛出黎,,去誤導搵外掛and封包的人,,,你地覺唔覺得禁樣會浪費真正搵封包的人時間,,如果真系有封包同外掛,,禁就放出黎啦,當做下善事,唔好浪費人地時間去搵,,,做埋D無聊野,,,發埋D無聊又唔系真的封包同外掛出黎,我都好明白而家系未有封包同外掛.,但唔好放埋D假野出黎LO,,,影響人地時間,,,,真可惡,,你地認唔認同我所講D野呢?如果你地睇左以上的內容,,,請比下意見啦,,,
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 11 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

50.00% (6)
50.00% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
收藏收藏 分享分享 讚 幹 分享分享 FB分享

bebe695 當前離線
熱心
419 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
3898 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
bebe695 2011-11-2 18:46:03

呃...   您系米應該比人揀同意同五同意呢...  我五知點揀好囉. 揀問題?
不過我都幾同意您既講法
LHYLHY-;*

candy10100 當前離線
熱心
88 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
3 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
candy10100 2011-11-2 20:33:34
多謝你的回應,,謝謝!!A__AYCT65B

candy10100 當前離線
熱心
88 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
3 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
candy10100 2011-11-2 20:56:47
本人都正在搵緊勁舞團(1)6.8主檔封包及外掛,,,希望真正有人放新6.8封包同外掛出黎啦,,,唔駛要人地上網搵得禁辛苦啦,,,應同唔應同我所講的事情都留言系到啦,,,等你地留言比我呀,,A__A