黃易群俠傳M脫機外掛應用程式黃易神行

[原創] 1-50lv戰士攻略

lcdlcd123 發表於 2010-2-10 01:26:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |
以下自已發掘
有唔好既唔好踩丫
1lv,去做任,做完任可能未到2lv,就狂打惡草(lv2)睇血黎打,唔夠血咪打丫
升到2lv,試下打神仙草(有冰晶術)好心打就可以了
到3lv有成妖任,做左佢(依唔同既職,會打唔同既怪所以我唔多講)
多數一定會未到4lv,就接一d朝陽城內既任
做晒後去打狩獵波奇/遊牧波奇,建議狩獵波奇,多經
升到5lv,可以轉職
就做戰士丫,要打咩怪唔多講
轉左職,緊係做新手導師既任啦,做晒後會升到12lv,做埋頑皮兔既任,番城完任,係城內打開地圖,見!就去接任,其中有個要打暴力兔
重點:唔好學戰技,學雙月d技,用雙月狂毆暴力兔,建議有人帶
番城完任,朝陽城d任初步解決左
之後轉去搵10lv先可以完任果個任個npc,完左佢,打鬥鬥魚升到13再接耐用的漁網
係一喜接,擊殺星末海濱上的跳跳噗瓜,並收集30株噗瓜草。

打美味的小魚
組隊較快
升到15
番朝陽
學:衝撞LV1(必學),咆哮LV1,破空擊LV1(推薦,因為36有個叫閣月殺lv1個技,可以扣人血,其他2個係打周圍,好易引到勁多怪),元神護體LV1,戰意燃燒LV1,迅擊術LV1,要12sp等等
夠sp就學晒,另,學晒d幼獸技
打狂暴蛋升到16,學破空擊LV2
,轉去吹林打波奇,做任
做到打到20lv,番城學咆哮LV2,衝撞LV2,猛虎之怒
20lv,打穿山甲,用曙光幫幫的人,建議唔好開住黎打,因為會有王,一唔小心打到佢會死,魔法穿山甲,建議唔好打,高魔防攻你打都冇所謂
可以升到22lv,到22就轉去拓浪,唔洗學技住直到24lv,果陣係鵬城應該有好多任,接晒佢,接d,打普通怪,唔係洞怪,王怪果d任
升到25番朝陽,學破空擊LV3,再番拓浪,你好認為自已勁,可以去打魂(26~28lv),你又可以去打鍋牛,佢打得慢,你用訊擊好快打完一隻,唔好扣好多血,鍋牛打到28再番朝陽學元神護體LV2,戰意燃燒LV2,迅擊術LV2,
學晒,就去打拳擊兔(犬峙峽,29lv怪)
狂打升到30
之後,應該你會有個任要打星之瀨,打死佢再完任,完任前去朝城,係技能師接任,打洞打3隻舞刃(一定打到,你想安全d可以32lv先打)有馳靈行得快d
打兔打到32轉去打食妖
去犬峙set個重新係果度,咁死左唔洗番鵬/朝城
32時,建議買點卡
買寵物,其他唔好買,多買朝石/犬石
學技快
32有破空擊LV4
你一定要學,唔係既就學唔好闇月殺LV1
打食妖花升到34,轉去鬼踏打(打比自已級多1lv d怪)多帶水,升到36再學闇月殺LV1,衝撞LV3,怪易好多
打35個遊牧某瓜,升到37轉去海渡打鳥/蟲,小心d自已蟲,d行黎行去果d仲有一隻自動王怪要打心,可以升到40打任就接plz,40lv學破空擊LV5,之後去月臨打熊,可以升到43入去打同你差唔多級既怪又係多帶水,升到44又學多次技,學元神護體LV3,戰意燃燒LV3,迅擊術LV3,你可以升到48學破空擊LV6,之後再搵同自已差唔多級既怪打,魔攻怪唔好打,好晒血,之後自已再發掘打因為我33lv去到迴音之地就死左,睇唔晒怪名+怪lv
收藏收藏 分享分享 讚 幹 分享分享 FB分享

procom 當前離線
熱心
15 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
20 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
procom 2010-3-7 14:26:52
滿好用的
感謝大大無私分享YCT65BYCT65B

dario 當前離線
熱心
5 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
3 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
dario 2010-3-27 05:56:16
感謝大大無私分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hello

lokk2012 當前離線
熱心
10 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
lokk2012 2010-6-7 21:45:18
thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx

simon5569 當前離線
熱心
4 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
simon5569 2010-6-10 18:11:46
thzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

熱心
4 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
simon5569 2010-6-10 18:12:46
thzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

熱心
4 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
simon5569 2010-6-10 18:14:52

hk2581 當前離線
熱心
9 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
-2 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
hk2581 2010-6-30 19:44:04
感謝大大無私分享!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

p71976868 當前離線
熱心
13 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
6 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
p71976868 2010-7-4 22:01:08
ghjgfjgujkgikugkjghugkjhujkghhggukgjkg

p71976868 當前離線
熱心
13 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
8 幣
聯合幣
6 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
p71976868 2010-7-4 22:01:33
hjfuyfhguyghgufhfuyfjhfiuygthjgtiuytgjhguigujygujgf