黃易群俠傳M脫機外掛應用程式黃易神行

[原創] 有冇好心人免費教我 ce5.5 bug lv and bug招

lailuenchun520 發表於 2010-1-31 18:24:02 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |
10論壇幣

收藏收藏 分享分享 讚 幹 分享分享 FB分享

lailuenchun520 當前離線
熱心
66 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
2078 幣
聯合幣
5 枚
幸運鑽
1 顆
招待卷
0 點
Yahoo! 查看詳細資料
lailuenchun520 2010-1-31 18:25:03
msn:stanleylai1016●禁留聯繫資訊●

rainie127 當前離線
熱心
29 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
93 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
rainie127 2010-5-20 13:02:59
Bug

COPY裝
最好開一個新AC,可以唔開
係個AC內,,開一個人物(用你本身個人物都得)
入左個人物到
將你身上所有野清空,,,
係清空!!!理得你賣定放係BANK到
放你要COPY既裝係腰帶到
重ON~
將腰帶既裝,「放係背包到」係放左係背包到先,,,
之後再將D裝放入銀行,
登出,
開新人物,係開新人物,,
之後入番你本身有裝既人物
係本身有裝既人物,,,
你就會見到D裝係你個腰帶同銀行同時出現
COPY裝KO~
名聲
首先,,開CE
之後揀LFO(呢D識嫁啦,唔講咁多)
開VS,最好LOCK密碼
最好自己雙開,入番你自己個房
打你自己分身一下,
睇ATTACK,
FRIST SCAN
再打多下,
再睇~.~
NEXT SCAN
將左面D ADDRESS全部禁2下
之後將個VALUE全部改做1000000
之後打死你個分身,,,
一次拎1萬幾名聲到,,
搞掂
定怪、加速
首先,,開CE
TICK右手面中間果2個野,,,,
上面果個係定怪,不過你打佢佢都會打番你,,
不過只係打番你1下= =
TICK左上面果個之後,,
有樣野彈出黎,禁YES
定怪KO
*有樣要提既...
如果不想不斷掉雷刀的話
就在ce下面的setting,之後在左手邊按unrandomizer
把0改做3 就可以了
除非打死亡塔
到加速,,,
係定怪下面果個TICK,
TICK左之後下面個數係1.0
係倍數黎,,,
機勁就改2~3倍都夠,,
機廢就1.5倍較好
太快會出唔到技
改完要禁APPLY先會變速
加速KO~
20E攻防/MP/HP
首先,,開CE
開你想打既STORY/MISSION
開加速及定怪(唔係好易比怪打死)(建議除裝<-極度建議)
打隻怪一下,
睇ATTACK,
FRIST SCAN
再打多下,
再睇~.~
NEXT SCAN
係左面有幾個ADDRESS
太約有3至7個大多數3個,
如果係3個
有1個既ADDRESS係特別唔同
之後右KICK,,,有一個係B字頭既野
係下面成堆野到
唔計頭果行英文,
數落去第10行
將所有野改做77
20E攻防/MP/HP KO~
故事
首先,,開CE
係大街,睇左自己幾錢,,,
FIRST SCAN自己既錢,,,
之後買/賣一樣野
NEXT SCAN你而家既錢,,,
係右面個ADDRESS到
之後右KICK,,,有一個係B字頭既野
係下面成堆野到
唔計頭果行英文,
數落去第2~10行
將「全部」野改做77
故事KO~
BUG能點
1.開CE
2.Scan自己D錢
3.在結果上按右鍵>第一個(B字頭)
4.禁上2行
5.將而家第1行,頭16個字改為00 00 00 00 (xx xx xx xx為8個字)
6.在第1個字,按右鍵>Add this adress to the list
7.關閉MMViewer
8.在CE主視窗的下方,應該出現了一行
9.最右邊有個0,雙Click個0字,會有個小視窗彈出黎
10.改成您想改的數字
11.升Lv,Saved
*諗升Lv之前,入遊戲室先好改,改好就升Lv
改左先開遊戲室會彈Game
*數目唔以大過3000,否則升lv會封帳
BUG技點
.開CE
2.開場
3.Scan自己D錢
4.在結果上按右鍵>第一個(B字頭)
5.禁上1行
6.將而家第1行,頭14個字改為77 77 77 77 77 77 77(77 77 77 77 77 77 77為14個字)
7.升1LV
ok

無限異轉
先開CE
再開LFO,接?的不說~
到了LFO大街,去CE SCAN你的錢(如果有多個數字在左邊,請買/賣一樣東西,再SCAN你的錢(用後的錢數)
直止剩下一個數~~~~~~~)在最後一個數按右建,再按BOWSER THIS......哪個
之後按↑11次,在第1個,2個,5個數按右建,按ADD THIS?哪個~~
關閉MM MEMORY。你會見到CE下面有3行東東,那3行東東的左邊有個格格,
把3個格格都TICK掉。
本文章轉自外掛聯合國http://www.wgun.net
1.先開LFO,選150等而且能異轉的角色(才能改,沒有的話不行) 2.開ce,點左上角閃閃的電腦,選LFO 3.開pk房,把人數選擇8人,
目的不要讓電腦出來亂= = 4.將SCAN TYPE轉為UNK●嚴禁張貼廣告●ED,按First Scan.5.scan type選INCREASE VALUE by輸入1再出一次一招招式
按Next scan 6.在 Scan type 選Unchanged value 按Next scan 6.重複5~6步驟,直止左面只有找到一個值,那個值會跟著你出招
次數同步 7.然後再對那個值按右鍵點Browes this memory region 8.之後會看到我簽名檔上面有幾排斜的東西, 24 C7 D5 B2 02
00 00 00............. 33 C7 D5 B2 03 00 00 00 00 ......... B2這個是會變的.9.異轉!10.有可能B4或是其他的...每個人搜到
的都不一樣(可能吧= =) 之後B2後面的數字可改,像是把07改08等等....自己試試(可以從00~XX都試試) 每個B2後面的數字都可
以試試,把招式表用出來,像我簽名檔一樣對照看看改的哪個有變,之後在解除異轉,就可以出房了

5377648 當前離線
熱心
44 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
72 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
5377648 2010-5-20 22:01:58
HEHEheheheheheuetkytjjtjtukjtyjtyjtyjjtyjtjtyjydjtjtyjtyjjtjtjtjtyjyjjjjghjdj

zany 當前離線
熱心
244 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
559 幣
聯合幣
15 枚
幸運鑽
2 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
zany 2010-5-27 18:32:22
bug招咁多人post,咁你都唔識
開ce
scan type轉 unk●嚴禁張貼廣告●n scan(即唔知數值)
first scan
出一招,轉scan type increase by (數式表示是x+1)
next scan
出番頭先個招,再next scan 1次
next scan到得番幾個碼(通常scan3次就得)
right kick個數值 browse this memory region(數值=你個招出招的次數)
招碼通常係b?(?為未知項)後面
招式碼通常是00~09,0a~0f(迪雲例外有10同11)
入錯招碼是會彈game的(例ff)
不同角色的招碼有所不同,要你自己試
此方法一轉or二轉都用得
thx@@

MarcoMM 當前離線
熱心
142 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
293 幣
聯合幣
0 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
Yahoo! 查看詳細資料
MarcoMM 2010-6-22 22:53:52
我想問呢.你話的BUG LV係唔係等如改EXP?
我收閻王蓋亞的絕地殺!!!!!!!!

jack010667 當前離線
熱心
39 值
嘉獎
0 次
違規
0 次
論壇幣
33 幣
聯合幣
21 枚
幸運鑽
0 顆
招待卷
0 點
查看詳細資料
jack010667 2010-6-23 13:56:48
thx...........................................